06.02.2018

Avoimia työpaikkoja Masino Industryssa Ylöjärvellä

Masino Industry on suomalaisen teollisuuden vahva ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Toimintamme kasvaa vauhdikkaasti ja etsimme nyt useita työntekijöitä kehittymään metallialan erilaisiin työtehtäviin, vakituisiin työsuhteisiin.

Masino Industrylla on omaa suunnittelua ja monipuolinen tuotevalikoima, joka sisältää ratkaisuja putkistojen ja laitteiden lämpöliikkeiden, kannatuksen ja tärinän hallintaan. Niitä voidaan käyttää erilaisissa teollisuuskohteissa, vaikeissa ja vaativissakin olosuhteissa.

Ylöjärven tehtaalla tuotevalmistuksessa on monia eri työvaiheita ja tehtäviä, joista valituille henkilöille voidaan räätälöidä mielenkiintoinen ja kiinnostava tehtäväkokonaisuus. Masino Industry tukee osaamisen kehittymistä ja kouluttaa työntekijöistään monitaitoisia ammattilaisia. Työtehtäviä ovat mm. TIG -hitsaus, monipuoliset metallityöt, erilaisten tuotantokoneiden käyttäminen, levynkäsittely, koeponnistus, ND -tarkastustehtävät sekä CNC -ohjatun sorvin operaattorina toimiminen. Toimihenkilöpuolellakin olisi tilaa esimerkiksi suunnitteluosaamiselle ja myyntihenkilölle.

Rekrytointia hoitaa kumppanimme Temp-Team.
Lisätiedot ja hakuohjeet täältä >