05.02.2019

Haemme kesätyöntekijää Sejolle Tampereelle

Haemme Sejon Tampereen myymälään

kesätyöntekijää

Sejo Oy toimittaa jo lähes 40 vuoden kokemuksella laadukkaita LVI-putkikannakkeita ja laajan valikoiman kiinnitys- ja asennustarvikkeita teollisuuden tarpeisiin, talonrakennukseen ja saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat LVI- sekä teollisuusammattilaiset. Sejon toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Verkkokauppa palvelee osoitteessa verkkokauppa.sejo.fi.

Kesätyöntekijänä päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Sejon tuotteiden ja palveluiden myynti, tilausten tekeminen, myymälän tavaratoimituksista huolehtiminen ja tuotteiden esillepano.

Tarjoamme nuorekkaan ja rennon työilmapiirin Tampereen Nekalan toimipisteessä. Tehtävää varten saat kattavan tuote- ja toimialakoulutuksen sekä perehdytämme sinut järjestelmiimme.

Odotamme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta. Olet asiakaspalveluhenkinen, omatoiminen ja järjestelmällinen sekä haluat kehittää omia myynti- ja vuorovaikutustaitojasi. Teknisen tai kaupallisen alan opiskelu luetaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja avoin hakemus 28.2.2019 mennessä osoitteeseen joonas.ostring@sejo.fi

 

Sejo on osa Masino Groupia, joka markkinoi voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa, suodatustekniikkaa, putkistovarusteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa ja LVI-tarvikkeita. Liikevaihto on noin 50 M€ ja henkilöstön määrä 130. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa.