16.12.2019

Jari Viita on nimitetty Sejon toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen

Jari Viita on nimitetty Sejon toimitusjohtajaksi

LVI-teknikko Jari Viita on nimitetty Sejo Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen.  Viita on toiminut Sejolla kymmenen vuoden ajan monipuolisissa myyntitehtävissä, tällä hetkellä myyntijohtajana.

”Jari tuo osaamisellaan ja näkemyksellään organisaatioon uutta energiaa, joka vie yritystä eteenpäin muuttuvilla markkinoilla. Erinomainen asiakkaiden ja tuotteiden tuntemus ovat tässä merkittävä etu”, toteaa Masino Groupin toimitusjohtaja Jarmo Pietarinen.

Nykyinen Sejon toimitusjohtaja Esa Hemmilä jatkaa asiantuntijatehtävissä maaliskuun loppuun ennen siirtymistään eläkkeelle.

 

Lisätietoja
Jarmo Pietarinen, konsernin toimitusjohtaja, Masino Group, 010 8345 510, jarmo.pietarinen@masino.fi
Esa Hemmilä, toimitusjohtaja, Sejo Oy, 010 8345 602, esa.hemmila@sejo.fi


Sejo on merkittävä LVI- ja rakennusalan kiinnitystarvikkeiden toimittaja, joka on palvellut asiakkaitaan monipuolisella tuotevalikoimalla jo kohta 40 vuoden ajan. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat putki- ja ilmastointikannakkeet, kiinnitystarvikkeet, kiskoasennusjärjestelmät, putkivarusteet ja värinänvaimentimet, ruuvit, pultit ja mutterit, sähkö- ja käsityötyökalut, kaasu- ja sähköhitsaustuotteet sekä asennusnostimet. Sejon kivijalkamyymälät sijaitsevat Vantaalla, Turussa ja Tampereella. Verkkokauppa palvelee osoitteessa verkkokauppa.sejo.fi. Sejo on osa Masino Groupia. Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa, suodatustekniikkaa, putkistovarusteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä LVI-tarvikkeita. Liikevaihtomme on noin 50 M€ ja henkilöstön määrä 130. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa.