07.06.2018

Jarmo Pietarinen 30 vuotta toimitusjohtajana

CEO Jarmo Pietarinen

Kesäkuun 10. päivä tulee 30 vuotta siitä, kun Jarmo Pietarinen aloitti Masino Oy:n toimitusjohtajana.

Jarmo tuli töihin Masinoon vuonna 1983 nestekytkimien myyjäksi. Muutaman vuoden myyntityön jälkeen hän alkoi hoitaa talousosaston kehitysprojekteja. Myöhemmin hänet nimitettiin Masinon talousjohtajaksi. Samaan aikaan Jarmo vastasi myös aggregaattiosastosta, joka oli siihen aikaan merkittävä osa Masinoa.

Vuonna 1988 Masinon omistus siirtyi kaupalla Jarmolle hänen isältään Oiva Pietariselta ja Jarmosta tuli toimitusjohtaja. Kuluneisiin kolmeenkymmeneen vuoteen on mahtunut useita talouden nousuja ja laskuja. – Kaikesta on kuitenkin selvitty ahkeralla työllä ja osin onnellakin, Jarmo Pietarinen toteaa.

Masino on kasvanut näiden kolmen vuosikymmenen aikana yritysostoilla merkittäväksi teollisuuden yhteistyökumppaniksi työllistäen tänä päivänä jo yli 130 henkilöä.

– Taaksepäin katsoessa parasta on ollut se, että Masino on kehittynyt ja kasvanut sopivalla vauhdilla. Meillä on ammattitaitoinen, itsenäisesti työskentelevä henkilöstö, jolle voi luottavaisin mielin antaa paljon vastuuta, Jarmo Pietarinen toteaa. – On myös hienoa, että kukin lapsistani haluaa olla mukana Masinon toiminnassa ja näin perheyritys saa jatkoa.