Kokemuksia

Masino Groupin yhtiöt palvelevat eri teollisuuden alojen tarpeita monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimallaan. Tarjoamme mm. voimansiirtotekniikkaa, pumppuja, teollisuushuoltoa, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotos- ja kiinnitystekniikkaa sekä putkistotuotteita ja LVI-tarvikkeita.

Näin asiakkaat kertovat yhteistyöstä kanssamme

Ficon Oy

Masino Voimansiirto toimittaa Ficonille muun muassa polttomoottoreita. ”Luotettava ja varma toimija”, kuvaa Ficonin toimitusjohtaja Pentti Hyttinen.

Finlandia Uistin Oy

Masino Fastening Juotostekniikka toimittaa materiaalia kotimaisiin kalastusvälineisiin. ”Ollaan saatu paljon teknistä tietoa ja kaikki on toiminut luontevasti ja asiakasystävällisesti”, kertoo Finlandia Uistimen perustaja Hannu Kangas.

Ilmastointinikkarit Oy

Projektijohtaja Reijo Rajamäki kertoo, että Sejon luotettavuus ja tavoitettavuus ovat erittäin hyvät ja hinta-laatu-suhde on kohdallaan. Ilmastointinikkarit ostaa Sejolta monenlaisia asennuksissa tarvittavia tuotteita.

Inter Marine Oy

”Masinon kanssa on helppo ja hyvä toimia”, kertoo Jari Aura, Inter Marine Oy:n toimitusjohtaja. ”Ostamme Masinolta raaka-aineita ja oheistuotteita valkometallilaakereiden valmistukseen.”

Kopadi Oy

Laatu, toimitusvarmuus, palvelun taso sekä hinta ovat seikkoja, joiden perusteella Kopadi on valinnut Masinon raaka-ainetoimittajakseen , kertoo toimitusjohtaja Sami Lindqvist.

Kotkamills

Masinon Teollisuushuolto huoltaa mm. Kotkamillsin voimalaitoksen syöttövesipumpput. ”Ymmärretään toisiamme hyvin”, kertoo Jarmo Latva.

Normet Oy

Normetin tuotelinjapäällikkö Anssi Mykkänen ja pääsuunnittelija Herkko Juntunen kertovat yhteistyöstä Masino Voimansiirron ja Masino Pumppujen kanssa.

Suptek Oy

Masino toimittaa Suptekille laadukkaita eurooppalaisten merkkien pumppuja. Suptekin toimitusjohtaja Jussi Suomalainen kertoo, että masinolaisten kanssa on helppo olla tekemisissä ja palvelu pelaa hyvin.

Vantaan Teknoilma Oy

Työnjohtaja Jari Ahonen on ollut Sejon asiakas jo parikymmentä vuotta. Hän kertoo kokemuksiaan Sejon asiakaspalvelusta, tuotteista ja konttipalvelusta.

 

Lisää Masino Groupin videoita voit katsoa Youtubessa >