Ficon – Laadukkaat tuotteet luotettavalla toimituksella

Laadukkaat tuotteet luotettavalla toimituksella – yhteistyö Masinon kanssa sujuvoittaa joensuulaisen Ficon Oy:n arkea

 

Asiakkaille toimitettavien kiinteistöhuollon lisälaitteiden osat eivät saa myöhästyä kokoonpanosta. Jos niin käy, toimitusaika pitenee ja asiakkaalle syntyy haittaa. Kiinteistöhuollon lisälaitteita ammattikäyttöön valmistava Ficon Oy luottaa siksi Masinoon. Yritys käyttää painepesureissaan Masinon toimittamia Briggs & Stratton -polttomoottoreita.

”Masino on luotettava ja varma toimija, joka on valinnut hyvät tuotteet valikoimiinsa. Tavarat tulevat, kun on sovittu, eikä sitä tarvitse miettiä”, kertoo Ficon Oy:n toimitusjohtaja Pentti Hyttinen.

Ficon Oy toimii Joensuussa ja työllistää yhdeksän henkilöä. Ficonin pääasiallisia tuotteita ovat kiinteistöhuollon lisälaitteet, kuten lumiaurat, hiekoittimet, alusterät ja painepesulaitteet.

Briggs & Stratton -polttomoottori täyttää ammattilaisten vaatimukset

Ammattikäyttöön tarkoitetuissa painepesureissa Ficon luottaa Briggs & Stratton -polttomoottoreihin. Ne kestävät hyvin ammattilaisten kovassa ja vaativassa käytössä. Merkki on tunnettu, ja Ficonin asiakkaiden arvostama.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi Hyttinen on ollut tyytyväinen Masinolta saamaansa asiakaspalveluun:

”Jos tulee tarvetta joillekin lisävarusteille, joita tarvitaan asennuksessa, olemme saaneet Masinolta hyvää asiakaspalvelua. Lisäksi tuki on tärkeä myöhemminkin. Jos tulee jokin ongelma, ei jää yksin”

Masinon tuotteiden tasainen laatu ja toimitusvarmuus auttavat keskittymään ydinliiketoimintaan

”Mitä luotettavampi yhteistyökumppani, sitä helpompaa meidän toimintamme on. Masinon toimitukset pelaavat sovitusti ja tuotteiden laatu on tasaista. Tämä vähentää huomattavasti kaikkea ylimääräistä säätämistä”, päättää Hyttinen.

Tutustu Masino Voimansiirron tuotteisiin ja palveluihin >

 

Katso Ficonin toimitusjohtaja Pentti Hyttisen kokemuksia Masinosta.