Finlandia Uistin – Yli 20 vuotta yhteistyötä

Yli 20 vuotta yhteistyötä – uistimia ja pilkkejä valmistava Finlandia Uistin luottaa Masinon kirjasinmetalleihin

 

Uistimien ja pilkkien valmistuksessa metallin laatu ja helppokäyttöisyys on olennaista, jotta niiden valaminen on luontevaa ja lopputuloksena laadukas sekä kestävä tuote. Finlandia Uistin on esimerkiksi maailmallakin tunnettujen, legendaaristen Nils Master ja Bete -uistinten valmistaja.

Finlandia Uistin on hankkinut Masinolta kirjasinmetallia vaaka- eli tasapainopilkkien valmistukseen yli parikymmentä vuotta. Nykyisin Finlandia Uistin käyttää valmistuksessa myös Masinon lyijytöntä kirjasinmetallia

Yrityksen 1963 veljensä kanssa perustanut Hannu Kangas arvosta Masinon teknistä osaamista ja korkealaatuisia kirjasinmetalleita.

”Aikaisemmin keräsimme raaka-aineet eri paikoista ja teimme kirjasinmetalliseoksen itse. Sitten saimme tietää, että Masinolla on valmiiksi sekoitettua ja harkoiksi pakattua materiaalia, jota on erittäin helppo käyttää”, Kangas toteaa.

 

Laadukas ja helppokäyttöinen kirjasinmetalli sujuvoittaa valmistusta

”Ei tarvitse muuta tehdä kuin pudottaa harkko sulamaan valupataan, josta sitä on helppo annostella muotteihin”, Kangas jatkaa.

Pitkän yhteistyön aikana molemmat osapuolet ovat tulleet toisilleen tutuiksi. Kangas kokee, että masinolaisten kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Palvelu on luontevaa ja ystävällistä.

”Yhteistyö on sujunut hyvin. Masinolaiset tunnistavat minut, kun menen hakemaan tilaustani. Aina joku ystävällinen henkilö tulee trukilla ja nostaa sen kyytiin”, hän päättää.

 

Tutustu Masino Fastening Juotostekniikan tuotteisiin ja palveluihin >

 

Finlandia Uistin Oy:n perustajan Hannu Kankaan mietteitä pitkään jatkuneesta yhteistyöstä Masinon kanssa.