Ilmastointinikkarit – Kiinnitys- ja asennustarvikkeet työmaalle Sejolta jopa samana päivänä

LVI-urakan työmaalta on löydyttävä oikeat tarvikkeet oikeaan aikaan, jotta työt sujuvat aikataulussa ilman viivästyksiä. Keravalainen Ilmastointinikkarit Oy luottaa Sejon asiantuntemukseen ja palveluun.

 

LVIA-asennuspalveluja tarjoava Ilmastointinikkarit hankkii Sejolta kiinnitys- ja asennustarvikkeet työmailleen. Kattavasta tuotevalikoimasta löytyy kaikki kohteissa tarvittava putki- ja ilmastointikannakkeista kiinnityksessä käytettäviin nauloihin ja ruuveihin asti.

Projektijohtaja Reijo Rajamäki Ilmastointinikkarit Oy:stä arvostaa erityisesti Sejon luotettavia tuotteita sekä toimivaa logistiikkaa. Asennusprojektien luvatuista toimitusajoista pidetään kiinni, joten luotettavuus ja tavoitettavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia myös tarvikkeiden toimittajalle.

”Jos teemme Sejolle tilauksen tänään, voimme saada tarvikkeet työmaalle jo saman päivänä tai viimeistään huomenna. Kuljetus työmaalle toimii ripeästi. Asentajien on turha käyttää aikaa tuotteiden hakemiseen itse”, Rajamäki toteaa.

Myös Sejon toimitusvarmuus saa Ilmastointinikkareilta kiitosta – tilauksiin ei tule vastaukseksi ”ei-oota”. Jos jokin tuote puuttuisikin kattavan varaston valikoimista, tieto siitä tavoittaa projektijohdon nopeasti.

”Hinta-laatu-suhde on kohdallaan. Nykyisin rakennushankkeissa tarvitsee dokumentit kaikista käytetyistä tuotteista, heiltä dokumentit löytyvät ja ne saa helposti.”

”Olemme olleet Sejon palveluun erittäin tyytyväisiä”, Rajamäki sanoo.

Tutustu Sejon tuotteisiin ja palveluihin >

 

Katso Ilmastointinikkarit Oy:n projektipäällikön Reijo Rajamäen kokemuksia Sejosta.