Normet luottaa laitteissaan Masinon pumppuihin ja kytkimiin

Maailmalle laadukkaita maanalaisten rakennus- ja kaivosprosessien ratkaisuita vievä Normet luottaa laitteissaan Masinon pumppuihin ja kytkimiin

 

Maanalaisissa olosuhteissa laitteiden on oltava toimintavarmoja ja luotettavia. Suomalainen, maanalaisen rakentamisen ja kaivostoiminnan ratkaisuita valmistava Normet käyttää laitteissaan Masinon voimansiirron kytkimiä, pumppuja ja alamäkihidastimia.

”Alamäkihidastimet ovat käytössä betoninkuljetuslaitteissa ja dumppereissa. Laitteilla ajetaan täydellä vauhdilla alamäkeä”, kuvailee logistiikan ja rusnauksen pääsuunnittelija Herkko Juntunen.

 

Normet edellyttää korkeaa laatua myös yhteistyökumppaneilta

Normet on nopeasti kasvava teknologiayritys, jonka 1100 työntekijää työskentelevät yli 40:ssä toimipisteessä ympäri maailmaa. Yritys panostaa laitteissaan laatuun ja sitä se edellyttää myös yhteistyökumppaneiltaan.

”Suomalaiset laitteet eivät voi kilpailla hinnalla, joten laadun täytyy olla korkealla tasolla. Tätä korkeaa laatua olemme saaneet Masinolta”, kertoo Normetin panostus- ja henkilönostolaitteiden tuotelinjapäällikkö Anssi Mykkänen.

 

Räjähdysaineen raaka-aineen pumppaus onnistuu edullisella ja laadukkaalla ruuvipumpulla

Normet luottaa räjähdysaineen raaka-aineen, eli matriisin pumppauksessa Masinon epäkeskoruuvipumppuun. Markkinoilla on useita räjähdyspumppuvalmistajia, mutta Mykkänen on ollut Masinon pumppuun tyytyväinen:

”Masinon epäkeskoruuvipumppu on ollut meille kustannustehokas ja edullinen vaihtoehto. Laatu on pysynyt hyvänä vuosia ja pumppuihin liittyvää negatiivista asiakaspalautetta on tullut erittäin vähän”

Masinon tarjoama tuki vastaa nopeasti teknisiin kysymyksiin  

Vuosia jatkunut Normetin ja Masinon yhteistyö on toiminut sujuvasti ja tiettyjen tuotteiden kohdalla se on tiivistynyt viime vuosina. Sekä Mykkänen että Juntunen ovat tyytyväisiä tekniseen tukeen, josta vastauksen saa nopeasti. Masinon asiantuntijat auttavat esimerkiksi erilaisten väliaineiden pumppaamiseen tarkoitettujen pumppujen speksaamisessa.

”Yhteistyö on toiminut hyvin ja se on helppoa. Saamme vastauksen nopeasti teknisiin kysymyksiin. Masino on luotettava, sanansa mittainen toimija”, Mykkänen päättää.

 

Tutustu Masino Voimansiirron tuotteisiin ja palveluihin >

Tutustu Masino Pumppujen tuotteisiin ja palveluihin >

 

Normetin tuotelinjapäällikkö Anssi Mykkänen ja pääsuunnittelija Herkko Juntunen kertovat yhteistyöstä Masino Voimansiirron ja Masino Pumppujen kanssa.