Suptek vastaa teollisuusasiakkaiden laatu- ja asiakaspalveluodotuksiin Masinon pumppujen avulla

 

Teollisuuspumppujen asiantuntija Suptek toimii Kotkassa ja Tampereella. Kuusi henkilöä työllistävä yritys erottuu markkinassa laadulla.

Pumppujen osalta painotamme laatua: toimitamme laadukkaita varaosia ja laadukasta huoltoa. Se on se, millä pärjäämme”, kertoo Suptekin toimitusjohtaja Jussi Suomalainen.

Masinon toimittamat laadukkaat eurooppalaiset pumput kestävät käyttöä

Masino on toimittanut Suptekille uusia pumppuja ja varaosia vuodesta 2013 lähtien. Suptekin asiakkaat ovat pääosin teollisuudesta, ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä Masinolta ostettuihin pumppuihin.

”Masinon tarjoamat pumppumerkit ovat erittäin laadukkaita eurooppalaisia pumppuja. Ne ovat suunniteltu teollisuuteen ja kestävään käyttöön, joten ne pelaavat teollisuudessa erittäin hyvin”, sanoo Suomalainen.

Joustava yhteistyömalli Masinon kanssa varmistaa nopean reagoinnin huoltopyyntöihin
Suptek huoltaa ja pitää varaosavarastoa toimitiloissaan Kotkassa, jotta pumppuja voidaan huoltaa erittäin nopeasti, jopa alle päivän varoitusajalla. Masino tarjoaa varavaraston tällaisia yllättäviä tilanteita varten joustavalla sopimuksella.

Masinolaisten kanssa on myös mukava asioida Suomalaisen kokemuksen mukaan.

”Masinolla työskentelee hyviä tyyppejä, jotka auttavat tilanteessa kuin tilanteessa. Masinolla korostuvat hyvän ja nopean asiakaspalvelun lisäksi tavaran laatu, ja näihin olemme olleet erittäin tyytyväisiä”, hän kertoo.

 

Tutustu Masino Pumppujen tuotteisiin ja palveluihin >

 

Suptekin toimitusjohtaja Jussi Suomalainen kertoo, että masinolaisten kanssa on helppo olla tekemisissä ja palvelu pelaa hyvin.