26.02.2018

Kuljetusyhteistyötä jo 20 vuoden ajan

Hyvät kumppanit ovat elämän suola, myös liiketoiminnassa. Masino-konserniin kuuluvan Sejon ja Esa Vileniuksen yrityksen yhteistyö alkoi tasan 20 vuotta sitten, helmikuussa 1998. Vileniuksen yrityksellä oli silloin kolme autoa, joilla tehtiin ajoja useammalle yritykselle pääkaupunkiseudulla. Sukupolvenvaihdoksen myötä yritys siirtyi vuonna 2011 Esan pojan, Samin, hoidettavaksi ja nykyisin ajoja tehdään vain Sejolle.

Molemmat Vileniukset kertovat, että yhteistyö Sejon kanssa on ollut antoisaa: työkaverit ovat kivoja ja ilmapiiri mainio. Kuljetuksien organisointi toimii hyvin ja jokainen aamu tuo eteen erilaiset reitit. Kiitosta he antavat myös siitä, että saavat olla mukana talon juhlissa osana henkilökuntaa. Näin pitkä, hyvä yhteistyö on syntynyt ja jatkuu.

– Luotettava ja joustava kuljetuspalvelu on meille erittäin tärkeä asia, erityisesti asiakastyytyväisyyden kannalta. On hienoa, että olemme aikanaan löytäneet erinomaisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa yhteistyö jatkuu toivottavasti vielä monia tulevia vuosikymmeniä, Sejon toimitusjohtaja Esa Hemmilä toteaa.