02.01.2020

Masino Group kasvaa – Konaflex Oy osaksi Masino Groupia

Masino Group on ostanut Konaflex Oy:n koko osakekannan 2.1.2020. Kaupan jälkeen Masino Groupin liikevaihto on noin 60 M€ ja henkilöstömäärä 150. Yrityskaupan yhteydessä Masino Oy:n Hydrauliikka ja Voimansiirto -yksikkö on siirretty liiketoimintakaupalla osaksi Konaflex Oy:tä.

Tämä voimansiirtoa ja hydrauliikkaa yhteensä yli 100 vuoden kokemuksella ja yli 30 ammattilaisen voimin tarjoava yritys toimii 2.1.2020 lähtien Masino Groupin itsenäisenä tytäryhtiönä, uudella nimellä Masino-Konaflex Oy, jonka toimitusjohtaja on Mikko Pietarinen ja hallituksen puheenjohtaja Suvi Pietarinen. Molemmat ovat Masino Groupin yrittäjäperheen kolmannen sukupolven edustajia ja pitkäaikaisia Masino Groupin hallituksen jäseniä.


Masino-Konaflex Oy on vuonna 1974 perustettu, teknistä kauppaa harjoittava, kotimainen perheyritys. Tuotteiden laatu ja palvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Toimitamme helposti ja ajallaan kaikki tarvitsemanne komponentit teollisuuden voimansiirtoon sekä hydrauliikan tuotteet ja koneikot. Masino-Konaflex Oy toimii Vantaan Pyymosantiellä sekä Oulun ja Tampereen myyntikonttoreissa. Näiden lisäksi Turussa on hydrauliikkakoneikkojen kokoonpano sekä hydrauliikkahuolto.

Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä LVI-tarvikkeita. Liikevaihtomme v. 2020 on noin 60 M€ ja henkilöstön määrä 150. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla (2), Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa.