Rekrytointi – töihin Masinoon

Oletko sinä uusi masinolainen?

Masino Group on teknistä kauppaa harjoittava, suomalaista teollisuutta ja tuotantoa palveleva yritysryhmä, johon kuuluu konsernin emoyhtiön lisäksi viisi itsenäistä tytäryritystä. Masino Groupin yhtiöt ovat asiantunteva kumppani sekä asiakkaillemme että kotimaisille ja kansainvälisille yhteistyökumppaneillemme omilla tuotealueillaan. Liikevaihtomme on noin 40 M€ ja henkilöstön määrä 130. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa.

Haemme nyt

Sejolle Satakunnan, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueelle

Aluemyyntipäällikköä

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Kaupallista tai teknillistä koulutusta
  • Rakennus- ja/LVI-alan tuntemusta
  • Kokemusta ja näyttöä myyntityöstä, mieluiten teknisen tukkukaupan alalta
  • Matkustusvalmiutta Satakunnan, Pohjanmaan sekä Etelä-Pohjanmaan alueella
  • Määrätietoisuutta, suunnittelemallisuutta ja tuloshakuisuutta

Sinulla on

  • Hyvät neuvottelu-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot
  • Hyvä Office-ohjelmien käyttötaito

Asiakkaina sinulla on LVI-tukkuliikkeitä, LVI-alan urakoitsijoita sekä jonkin verran myös rakennusalan liikkeitä. Tulet työskentelemään aktiivisesti kentällä sekä asiakkaiden luona että projekteissa työmailla. Työskentelet esim. vuoroviikoin Porin, Seinäjoen ja Vaasan alueilla, joista jokin voi olla myös kotipaikkakuntasi.

Lähetä hakemuksesi liitteineen 21.10.2018 mennessä risto.koivusalo@sejo.fi tai Sejo Oy, Risto Koivusalo, Orikedonkatu 8 B 1 20380 Turku.

 

Sejo on LVI- ja rakennusalan kiinnitystarvikkeiden toimittaja, joka on palvellut asiakkaitaan monipuolisella tuotevalikoimalla jo kohta 40 vuoden ajan. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat putki- ja ilmastointikannakkeet, kiinnitystarvikkeet, kiskoasennusjärjestelmät, putkivarusteet ja värinänvaimentimet, ruuvit, pultit ja mutterit,sähkö- ja käsityötyökalut, kaasu- ja sähköhitsaustuotteet sekä asennusnostimet. Sejon kivijalkamyymälät sijaitsevat Vantaalla, Turussa ja Tampereella. Verkkokauppa palvelee osoitteessa verkkokauppa.sejo.fi.

Sejo on osa Masino Groupia, joka markkinoi voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa, suodatustekniikkaa, putkistovarusteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa ja LVI-tarvikkeita. Liikevaihto on noin 40 M€ ja henkilöstön määrä 130. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa Orikedon teollisuusalueella.