01.12.2017

Masinon 60. toimintavuosi käynnistyy

Masino 60 years logo

Tänä päivänä Masino Groupin yhtiöt palvelevat eri teollisuuden alojen tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimallaan tarjoten mm. voimansiirtotekniikkaa, pumppuja, teollisuushuoltoa, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotos- ja kiinnitystekniikkaa sekä putkistotuotteita ja LVI-tarvikkeita.

Henkilöstöä on 130, toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Ylöjärvellä, Turussa ja Tampereella. Masinon laatujärjestelmä on sertifioitu ISO 9001:2008 standardin mukaan.

Suurimmat asiakasryhmät ovat teollisuus, muun muassa konepaja-, meri- ja energiateollisuus, ja rakentaminen Suomessa. Suoran viennin osuus liikevaihdosta on noin 10 % ja epäsuoran viennin osuus noin 50 %. Välitystuotteiden ohella Masinolla on runsaasti omaa tuotantoa ja loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Omien tuotteiden ja jälkimarkkinapalveluiden osuus on vahvassa kasvussa.

”Masino on ylpeästi perheyhtiö. Laadukkaat tuotteet, oma valmistus, asiantunteva palvelu ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat toimintamme kulmakivi. Niihin panostamme myös jatkossa ja vietämme juhlavuotta pääasiassa työn merkeissä”, kertoo Masino Groupin toimitusjohtaja Jarmo Pietarinen.

Paljon on siis muuttunut siitä, kun Oiva Pietarinen perusti 13.6.1958 Masino-nimisen avoimen yhtiön. Lue lisää Masinon historiasta >