Moottorit

John Deere

Teollisuusmoottorit

Vakionopeusmoottorit

John Deere Integrated Emissions Control -järjestelmän Final Tier 4/ IV-vaihe on optimoitu täyttämään päästövaatimukset ja tarjoaa samalla parannetun tehon, käyttöajan ja tehokkuuden.

Tunne teho
John Deere -teho reagoi jokaiseen komentoosi. Se antaa pienten kierrosten väännön raskaita kuormia varten pysäyttämättä tai hidastamatta moottoria.

Käytä luottavaisesti
John Deeren moottorit käynnistyvät, kun tarvitset niitä, toimivat luotettavasti vaikeissa oloissa ja auttavat suorittamaan tärkeät työt aikataulussa.

Pidä kustannukset hallinnassa
Alhaisten käyttökulujen ja osoitetun tehokkuutensa ansiosta John Deeren moottorit ovat hyvä sijoitus. John Deere Final Tier4/ IV-vaiheen moottorien kokonaisnesteenkulutus on pienempi kuin Tier 3 -moottoreilla.  Pitemmät huoltovälit säästävät aikaa ja rahaa.

Teollisuusmoottorit

PowerTech EWX: 37-55 kW (48-74 hp)

Pienikokoinen, tehokas ja edullinen

Suoraviivaisissa 2,9 ja 4,5 litran PowerTech EWX -moottoreissamme on 2-venttliliset sylinteripäät, korkeapaineiset yhteisen kiskon polttoainejärjestelmät, täydellinen elektroninen ohjaus ja tehokkaiksi osoitetut pakokaasusuodattimet. Nämä pienikokoiset, kustannustehokkaat moottorit eivät vaadi jäähdytettyjä EGR-tai SCR-järjestelmiä. Ne käyttävät yksinkertaista ohitusventtiilillä varustettua turboahdinta huippuväännön ylläpitämiseen kaikissa oloissa.

 

EWX_3029_HFC03_RtFt_FT4_1500x1500

PowerTech PWL: 63-104 kW (85-140 hp)

Tehokkuus, suorituskyky ja yksinkertaisuus

4,5 litran PowerTech PWL -moottoreissa yhdistyvät edistynyt polttomoottoritekniikka, parannettu moottorin kalibrointi ja yksinkertainen ohitusventtiiliillä varustettu turboahdin. Näissä moottoreissa hyväksi havaittu PowerTech Plus -tekniikkamme yhdistyy DOC-ja SCR-järjesteimiin tarjoten pienikokoisen ratkaisun tehovaatimuksiin. Optimoidun polttojärjesteimän ja moottorin kalibroinnin ansiosta PowerTech PWL -moottorit tuottavat ilman suodatinta tuskin lainkaan pienhiukkasia. Jäljelle jäävät pienhiukkaset ja muut hiilivedyt hapetetaan passiivisesti läpivirtaus-DOC-järjestelmässä ilman regenerointia.

PWL_4045_HFC04_Rt_Side_FT4_1500x1500

PowerTech PVS: 104-187 kW (140-250 hp)

Enemmän tehoa ja vääntöä ja parempi nestetalous

P6,8 litran PowerTech PVS -moottorit tarjoavat luotettavan tehon laajaan valikoimaan sovelluksia. Ne hyödyntävät hyväksi havaittua, vaihtuvan geometrian turboahtauksen (VGT) ja SCR-järjestelmän sisältävää, PowerTech Plus -tekniikkaamme polttomoottorin tehokkuuden, suorituskyvyn ja nestetalouden parantamiseksi ja päästöjen vähentämiseksi.

 

PowerTech PSS: 93-448 kW (125-600 hp)

Paras tehotiheys, suorituskykyjä nestetehokkuus

4,5, 6,3, 9..0 ja 13,5 litran PowerTech PSS -moottorit tarjoavat ylivoimaisen suorituskyvyn maastokäytössä ja pystyvät lähes mihin tahansa tehtävään. Ne selviävät jyrkistä rinteistä korkealla merenpinnasta ja tarjovat maksimaalisen reaktiivisen tehon ja alhaisten kierrosten väännön. Hyväksi havaitun PowerTech Plus -tekniikan ja erityisesti maastokäyttöön suunnitellun SCR-järjestelmän lisäksi kaikissa kolmessa mallissa on turboahtimet, jotka parantavat suorituskykyä ja reagointia.

PSS_6090HFC_FT4_Aftertreatment_RtRear_1500x1500 PSS_6090HFC_FT4_LftFt_1500x1500
PSS_6135_HFC09_Rt_Side_FT4_1500x1500

Vakionopeusmoottorit