Moottorit

Joustokytkimet

Saksalainen yhteistyökumppanimme SGF toimittaa laajaa sarjaa joustavia, lämmönkestäviä tuotteita vääntömomentin välittämiseen sekä värinän vaimennukseen. SGF on yksi Euroopan johtavista alan yrityksistä, jolla on 60 vuoden kokemus kumin kudos- ja vulkanointiteknologiasta. SGF –kytkimet ovat kompakteja, huoltovapaita, innovatiivisia ja niillä katetaan momenttitarpeet aina 400.000 Nm asti. Käyttökohteita SGF:n tuotteille löytyy mm. meri- ja kaivosteknologian tuotteissa, voimalaitoksissa, maatalouskoneissa sekä muissa liikkuvan kaluston käytöissä ja laitteissa.

SGFlex-3F –Joustava kytkin

Uusi SGFlex-3F sarja perustuu SGFlex -joustokumielementtiin ja siihen liitettäviin kytkinnapoihin tai vauhtipyörälaippoihin. Kytkimen modulaarinen rakenne tarjoaa joustavan ratkaisun kohteisiin joissa suorituskyky ja asennuksen helppous ovat tärkeässä roolissa.

 

 

SGF CATALOG SGFlex-3F SERIES.pdf

 

SGFlex-3FD-CONNECT –joustava akselikytkin

Uusi SGFlex-3FD-Connect sarja perustuu SGFlex joustokumielementtiin ja siihen integroituun patentoituun SGFlex-3F-ALIGN keskiöintilaitteeseen, joka mahdollistaa korkean käyttökierrosnopeuden yhdistettynä pitkään väliakseliin. Kytkimen etuna on vääntövärähtelyn vaimennuskyvyn lisäksi sen suora-asennettavuus, mikä ei yleensä ole mahdollista esimerkiksi vakionopeus- ja nivelakseleita käytettäessä.

 

 

SGF CATALOG SGFlex-3FD-CONNECT.pdf

TENBEX-ECO Joustava modulaarinen linkkikytkin

TENBEX-ECO kytkin perustuu modulaariseen rakenteeseen, erikokoisiin ja -tyyppisiin joustokumilinkkielementteihin, vakio ja asiakasräätälöityihin välilaippoihin sekä kiinnitysnapoihin. Mahdollisuuksia on rajattomasti, kaikkia yhdistävänä asiana on kompakti ja helppo huollettavuus sekä asennettavuus.

 

 

SGF CATALOG TENBEX-ECO SERIES.pdf

SGFlex-LC Joustava linkkikytkin

Uusi SGFlex-LC kytkin täyttää vääntömomentillisesti aukon SGFlex-3F ja TEMBEX-ECO kytkinsarjojen välillä. SGFlex kytkimen joustoelementti muodostuu toisiinsa liitetyistä erillisistä linkkielementeistä. Rakenne on erittäin kestävä ja luotettava. Kytkin kompensoi kaikkia liitettävien akseleiden välillä mahdollisesti esiintyviä suuntausvirheitä ja vaimentaa tehokkaasti käytössä esiintyvää vääntövärähtelyä.

 

 

SGF Flyer SGFlex-LC.pdf