Moottorit

Momentinrajoittimet

Mönninghoff momenttikytkimet

Mönninghoff valmistaa SecMatic momentinrajoittimia vääntömomenteille 1600 Nm asti. Kytkimiä on saatavilla vapauttavana tai uudelleen kytkeytyvänä versiona. Saatavilla on myös täysin välyksetön vaihtoehto suuntaa vaihtaviin käyttöihin.

 

Mönninghoff_Tyyppi_320.pdf

Mönninghoff_Tyyppi_580.pdf

Mönninghoff_Tyyppi_581.pdf

Mönninghoff_Tyyppi_584.pdf

Mönninghoff_Tyyppi_585.pdf

Mönninghoff_Tyyppi_588.pdf

Voith AutoSet –momentinrajoituskytkimet – hallitulla luistolla ja automaattisella takaisinkytkennällä

Voith AutoSet on tarkin markkinoilta löytyvä momentinrajoitin/turvakytkin, varustettuna hallitulla luistolla ja automaattisella takaisinkytkennällä. AutoSet kytkimet leikkaavat säädettyä suuremmat momenttipiikit luistamalla. Luistomatka voi olla maksimissaan 180°, luiston jatkuessa kytkin laukeaa, vapauttaen käytön. Kytkimen takaisinkytkentä on täysin automaattinen, vaatimatta mitään ulkopuolisia toimenpiteitä.

Tärkeimmät ominaisuudet ovat tarkkuus, varmuus, säädettävyys ja keveys. Tarkasti säädettävä laukaisumomenttiarvo mahdollistaa muiden käyttölaitteiden koon optimoinnin. Ylimääräiset aineen väsymisestä johtuvat laukeamiset jäävät pois. Erinomainen säädettävyys varmistaa uuden laitteiston turvallisen sisäänajon ja mahdollistaa voimalinjan päivittämisen. Kytkimen alhainen paino, hitsausmomentti ja koko suhteessa sen momentinsiirtokykyyn ovat usein ylivertaisia etuja verrattaessa Voith AutoSet kytkimiä kilpaileviin tuotteisiin.

Voith AutoSet kytkimiä on saatavilla vääntömomenttitarpeisiin aina 275 kNm asti.

 

Voith_Momenttikytkimet.pdf

Voith SlipSet momentinrajoituskytkimet kontrolloidulla luistolla

SlipSet –kytkimen toiminta perustuu kontrolloituun luistoon. Kytkin luistaa vääntömomentin ylittäessä kytkimelle säädetyn arvon, suojaten muita voimansiirtokomponentteja haitallisilta lyhytkestoisilta momenttipiikeiltä, toimien ikään kuin käyttöön sisäänrakennettuna iskunvaimentimena. Tyypiltään laukeamattomana, kytkin kuitenkin säilyttää linkin käyttävän ja käytetyn laitteen välillä, mahdollistaen tuotannon jatkumisen myös ylikuormitustilanteen jälkeen, heti kuormitustason laskiessa normaaliksi. SlipSet –kytkimeen liitettävä CMS (Coupling Monitoring System) mahdollistaa voimalinjan suorituskyvyn optimoinnin, proaktiivisen huoltosuunnittelun ja se on myös liitettävissä asiakkaan nykyiseen tuotannonvalvontajärjestelmään.

 

Voith_Momenttikytkimet.pdf

Voith SafeSet –momentinrajoituskytkimet – välittömällä laukaisulla

Voith SafeSet on tarkin markkinoilta löytyvä momentinrajoitin/turvakytkin. Tärkeimmät ominaisuudet ovat tarkkuus, varmuus, säädettävyys ja keveys. Tarkasti säädettävä laukaisumomenttiarvo mahdollistaa muiden käyttölaitteiden koon optimoinnin. Ylimääräiset aineen väsymisestä johtuvat laukeamiset jäävät pois. Erinomainen säädettävyys varmistaa uuden laitteiston turvallisen sisäänajon ja mahdollistaa voimalinjan päivittämisen. Kytkimen alhainen paino, hitsausmomentti ja koko suhteessa sen momentinsiirtokykyyn ovat usein ylivertaisia etuja verrattaessa Voith SafeSet kytkimiä kilpaileviin tuotteisiin.

Voith SafeSet kytkimiä on saatavilla vääntömomenttitarpeisiin aina 20000 kNm asti.

 

Voith_SafeSet_Momenttikytkimet.pdf

Voith_Momenttikytkimet.pdf

Voith SmartSet –momentinrajoituskytkimet – kontrolloidulla luistolla

Voith SmartSet on tarkin markkinoilta löytyvä momentinrajoitin/turvakytkin. Kytkimen toimita perustuu SafeSet kytkimen toimintaperiaatteeseen, lisättynä SmartSet –lisälaitteella. Tämä lisälaite mahdollistaa kytkimen hallitun luiston ja sen kytkeytymistä säätelee keskipakoisvoima. Kytkin soveltuu käytettäväksi esimerkiksi suurien lyhytaikaisten värähtelymomenttien hallintaan tahtimoottorikäytöissä. Luiston jatkuessa yli sallitun kytkin laukeaa vapauttaen käytön, suojaten voimalinjan komponentteja rikkoutumiselta.

Voith SmartSet on tarkin markkinoilta löytyvä momentinrajoitin/turvakytkin. Tärkeimmät ominaisuudet ovat tarkkuus, varmuus, säädettävyys ja keveys. Tarkasti säädettävä laukaisumomenttiarvo mahdollistaa muiden käyttölaitteiden koon optimoinnin. Ylimääräiset aineen väsymisestä johtuvat laukeamiset jäävät pois. Erinomainen säädettävyys varmistaa uuden laitteiston turvallisen sisäänajon ja mahdollistaa voimalinjan päivittämisen. Kytkimen alhainen paino, hitsausmomentti ja koko suhteessa sen momentinsiirtokykyyn ovat usein ylivertaisia etuja verrattaessa Voith SmartSet kytkimiä kilpaileviin tuotteisiin.

Voith SmartSet kytkimiä on saatavilla vääntömomenttitarpeisiin aina 10000 kNm asti.

 

Voith_Momenttikytkimet.pdf