05.05.2020

Turun toimipiste muuttaa uusiin tiloihin

Masino Groupin Turun toimipiste muuttaa touko-kesäkuun aikana porrastetusti uusiin toimitiloihin, jotka sijaitsevat Orikedon teollisuusalueella, osoitteessa Polttolaitoksenkatu 5. Uuteen paikkaan on helppo löytää, sillä se on vain kivenheiton päässä nykyisistä toimitiloistamme.

Uudessa kiinteistössä tulevat toimimaan tuttuun tapaan Sejon Turun noutomyymälä, Masino-Konaflexin hydrauliikkamyynti, hydraulijärjestelmien kokoonpano ja hydrauliikkapumppujen ja moottorien huolto sekä Masino Weldingin päävarasto.

­- Sejon uudet, modernit tilat ovat nykyistä suuremmat ja ne on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi myynnin ja tuotetoimitusten kannalta – sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme, Lounais-Suomen ja Pohjanmaan aluejohtaja Risto Koivusalo kertoo. – Alkujaan koko toimitilahanke lähtikin liikkeelle Sejon kasvaneesta tilatarpeesta ja olemme nyt erittäin iloisia voidessamme avata uuden myymälän ovet asiakkaillemme keskiviikkona 27.5.

– Masino-Konaflexin uusien tuotantotilojen myötä uudistamme laitekantaa merkittävästi, mikä takaa asiakkaillemme entistä monipuolisemmat ja laadukkaammat palvelut, hydrauliikan myyntipäällikkö Jari Tulonen toteaa.  – Muutamme uusiin tiloihin porrastetusti, koko toiminnan ollessa uudessa osoitteessa kesäkuussa, Tulonen täydentää.

– Masino Weldingille suurin etu uusista tiloista on varaston kapasiteetin kasvu ja uudet tilajärjestelyt, mikä näkyy asiakkaillemme tuotteiden entistä parempana saatavuutena ja nopeampina toimituksina. Uusien toimistotilojen myötä kaikki Turussa työskentelevät työntekijämme muuttavat yhteisiin tiloihin, kertoo myyntijohtaja Pasi Hiltunen.

– Uudet toimitilat sekä niihin liittyvät laite- ja kalustehankinnat ja muut muuton välilliset kustannukset ovat Masino Groupille merkittävä investointi, mutta haluamme aina katsoa pidemmälle ja tehdä suunnitelmat ja panostukset pitkällä tähtäimellä. Jonkinlaiset avajaiset ovat myös suunnitelmissa, mutta niiden osalta odottelemme nyt syksyyn, täydentää Masino Groupin toimitusjohtaja Jarmo Pietarinen.