Masino Industry Oy

Masino Industry Oy

Masino Industry valmistaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä  metallipaljetasaimia ja kokometalliletkuasennelmia. Toiminnassa korostuu läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa ja halu löytää parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Masino Industry on teollisuuden vahva ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Tuotteita käytetään lukemattomissa kohteissa ympäri maailmaa.

Masino Industryn vahvuus on koko tuotantoketjun hallinta; suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteet sovitusti. Tuotteet testataan asiakkaan vaatimusten mukaisesti ja niille tehdään yksilöllinen lopputarkastus. Näin varmistetaan tuotteiden soveltuvuus äärimmäisiinkin käyttöolosuhteisiin.

Masino Industry tunnetaan erikoisosaajana ja luotettavana toimittajana. Paikallinen vahva valmistus-, mitoitus- ja suunnitteluosaaminen takaa laadukkaat tuotteet ja näin saavutetaan myös nopeat vasteajat asiakkaalle.

Yrityksen ISO 9001:2015 ja ISO 3834-2:2005 -standardien mukaan sertifioitu laatujärjestelmä kattaa myös tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen painelaitedirektiivin 2014/68/EU H-moduulin mukaisesti. Masino Industry Oy:n tuotannossa hitsattavat letkuasennelmat toimitetaan standardin ISO 10380 mukaisesti testattuna.